Як почати бізнес по франшизі в Україні?

Як почати бізнес по франшизі в Україні?
4.26.2021
buttons.share
Як почати бізнес по франшизі в Україні?

Купівля франшизи – це простий, безпечний спосіб відкрити свою справу. Підприємці мінімізують ризики, купуючи право реалізувати бізнес-модель впізнаваного бренду. Франчайзинг розвинений в багатьох сферах бізнесу: торгівля, виробництво, сфера послуг. Це дає можливість швидко відкрити магазин, пекарню або кав'ярню з порівняно невеликими інвестиціями. 

Для новачків ця модель співпраці має ряд переваг: виправдані вкладення, швидка окупність, а також допомога партнера у відкритті закладу і подальшій роботі. До недоліків відносять необхідність відповідати стандартам мережі і вимоги до якості. Тому успішність цього бізнесу багато в чому залежить від обраної компанії. 

Як вибрати надійного франчайзера? 

Якщо ви вирішили почати бізнес по франшизі, оцініть всі пропозиції в обраній сфері. Порівняйте компанії за такими критеріями: 

  • Термін існування бренду; 
  • Кількість працюючих франшиз; 
  • Сума паушального внеску і роялті; 
  • Сума інвестицій для відкриття; 
  • Середня окупність; 
  • Заходи підтримки франчайзі; 
  • Стратегія розвитку мережі. 

Компанія AROMA KAVA існує 7 років. це більше ніж 35 0 закладів з єдиними стандартами, концепцією, програмою лояльності. Вони розташовані в 45-ти містах України. Це найпопулярніша франшиза кав'ярні в нашій країні. Паушальний внесок становить 75 000 грн. (На період карантину 25 000 грн.), А щомісячне роялті – 2% від доходу. Сума вкладень, а також період окупності залежать від формату. Ми пропонуємо 4 варіанти франшиз: острівець в торговельному центрі, кав'ярня без входу, а також два формати з посадочними місцями, але різною площею. 

Франчайзі AROMA KAVA отримують готову бізнес-модель з повним алгоритмом відкриття закладу. На всіх етапах роботи, від вибору локації до організації відкриття, вас супроводжує персональний менеджер. Ви отримуєте базу рекомендованих постачальників, брендовану продукцію, а також авторські десерти. Для підтримки стандартів мережі ми навчаємо, стажуємо персонал і перевіряємо кваліфікацію. 

Як відкрити власну кав'ярню AROMA KAVA? 

Для початку виберіть формат. Ми пропонуємо відкрити невеликий кавовий острівець XS (6-9 м²) з ароматними напоями, десертами, випічкою. Або МАФ без входу S (6-15 м²). Тим, хто хоче відкрити затишне кафе з посадочними місцями, пропонуємо формат М, площею до 50 м². Найбільший формат – L, площею до 150 м², де подають напої, випічку і десерти. 

Вибравши розмір, приступайте до пошуку приміщення. Знайти кращу локацію для бізнесу допоможуть наші партнери: ріелтори і агентства нерухомості. Після цього персональний менеджер розрахує суму інвестицій, необхідних для ремонту і обладнання обраного приміщення. Ви отримаєте дизайн-проект, створений під ваш заклад. Це візуалізація інтер'єру зі зручним зонуванням, планом освітлення і розведення електрики. 

Далі слід закупівля меблів, обладнання, декору. Ми організуємо доставку десертів, кави, брендованої продукції: пластикового посуду, цукру, серветок, пакувальних матеріалів. Ви отримаєте форму, а також керамічний посуд з логотипом компанії. Ми допоможемо в підборі та навчанні персоналу. Стажування в діючих закладах підготує ваших співробітників до роботи. Наша команда запуску підготує все необхідне для успішного відкриття закладу. А маркетологи подбають, щоб про нього довідалося якомога більше потенційних клієнтів.


 

titles.related posts
Що таке франшиза і як вона працює?
Що таке франшиза і як вона працює?
Як відкрити кав'ярню в Україні?
Як відкрити кав'ярню в Україні?