How to start franchise business in Ukraine?

How to start franchise business in Ukraine?
4.26.2021
buttons.share
How to start franchise business in Ukraine?

Купівля франшизи – це простий, безпечний спосіб відкрити свою справу. Підприємці мінімізують ризики, купуючи право реалізувати бізнес-модель впізнаваного бренду. Франчайзинг розвинений в багатьох сферах бізнесу: торгівля, виробництво, сфера послуг. Це дає можливість швидко відкрити магазин, пекарню або кав'ярню з порівняно невеликими інвестиціями. 

Для новачків ця модель співпраці має ряд переваг: виправдані вкладення, швидка окупність, а також допомога партнера у відкритті закладу і подальшій роботі. До недоліків відносять необхідність відповідати стандартам мережі і вимоги до якості. Тому успішність цього бізнесу багато в чому залежить від обраної компанії. 

Як вибрати надійного франчайзера? 

Якщо ви вирішили почати бізнес по франшизі, оцініть всі пропозиції в обраній сфері. Порівняйте компанії за такими критеріями: 

  • Термін існування бренду; 
  • Кількість працюючих франшиз; 
  • Сума паушального внеску і роялті; 
  • Сума інвестицій для відкриття; 
  • Середня окупність; 
  • Заходи підтримки франчайзі; 
  • Стратегія розвитку мережі. 

Компанія AROMA KAVA існує 7 років. це більше ніж 35 0 закладів з єдиними стандартами, концепцією, програмою лояльності. Вони розташовані в 45-ти містах України. Це найпопулярніша франшиза кав'ярні в нашій країні. Паушальний внесок становить 75 000 грн. (На період карантину 25 000 грн.), А щомісячне роялті – 2% від доходу. Сума вкладень, а також період окупності залежать від формату. Ми пропонуємо 4 варіанти франшиз: острівець в торговельному центрі, кав'ярня без входу, а також два формати з посадочними місцями, але різною площею. 

Франчайзі AROMA KAVA отримують готову бізнес-модель з повним алгоритмом відкриття закладу. На всіх етапах роботи, від вибору локації до організації відкриття, вас супроводжує персональний менеджер. Ви отримуєте базу рекомендованих постачальників, брендовану продукцію, а також авторські десерти. Для підтримки стандартів мережі ми навчаємо, стажуємо персонал і перевіряємо кваліфікацію. 

Як відкрити власну кав'ярню AROMA KAVA? 

Для початку виберіть формат. Ми пропонуємо відкрити невеликий кавовий острівець XS (6-9 м²) з ароматними напоями, десертами, випічкою. Або МАФ без входу S (6-15 м²). Тим, хто хоче відкрити затишне кафе з посадочними місцями, пропонуємо формат М, площею до 50 м². Найбільший формат – L, площею до 150 м², де подають напої, випічку і десерти. 

Вибравши розмір, приступайте до пошуку приміщення. Знайти кращу локацію для бізнесу допоможуть наші партнери: ріелтори і агентства нерухомості. Після цього персональний менеджер розрахує суму інвестицій, необхідних для ремонту і обладнання обраного приміщення. Ви отримаєте дизайн-проект, створений під ваш заклад. Це візуалізація інтер'єру зі зручним зонуванням, планом освітлення і розведення електрики. 

Далі слід закупівля меблів, обладнання, декору. Ми організуємо доставку десертів, кави, брендованої продукції: пластикового посуду, цукру, серветок, пакувальних матеріалів. Ви отримаєте форму, а також керамічний посуд з логотипом компанії. Ми допоможемо в підборі та навчанні персоналу. Стажування в діючих закладах підготує ваших співробітників до роботи. Наша команда запуску підготує все необхідне для успішного відкриття закладу. А маркетологи подбають, щоб про нього довідалося якомога більше потенційних клієнтів.


 

titles.related posts
What does franchise mean and how does it work?
What does franchise mean and how does it work?
How to start a coffee shop in Ukraine?
How to start a coffee shop in Ukraine?